Privatlivspolitik

Ved at benytte mountaineerstravel.com accepterer du, at Mountaineers Travel behandler dine personoplysninger og cookies i henhold til nedenstående data- og cookiepolitik. Cookies bruges til få mountaineerstravel.com til at fungere. Vi bruger bl.a. cookies til at gøre det muligt at lægge varer i kurven, logge ind og til at forbedre vores website.

Klik her for at gå til cookie-politik

Kort om Privatlivs- og persondatapolitik

Denne privatlivs- og persondatapolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig som kunde om, hvilke persondata Mountaineers Travel behandler, og hvordan vi behandler dem – persondata skal forstås som al personhenførbar data.

Mountaineers Travel respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis ikke nedenstående persondatapolitik kan accepteres forbeholder Mountaineers Travel sig retten til at afvise ordre og andre henvendelser, da en manglende accept kan medføre at Mountaineers Travel ikke kan servicere forholdet, som ellers er påkrævet via gældende lovgivning.

Personoplysninger

Personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Ligeledes indeholder personoplysninger også data som adfærd, købshistorik, økonomiske oplysninger mv., der alle benyttes i opretholdelse af kunde- og leverandørforholdet mellem kunder og Mountaineers Travel.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Du kan tilgå mountaineerstravel.com uden at oplyse os om dine persondata. Ved tilgang til hjemmesiden uddeles der et ID til din session. Dette kan ikke identificere dig som person.

Mountaineers Travel har brug for en række personoplysninger for at kunne handle med dig og din virksomhed, opretholde servicering af kundeforholdet samt markedsføre produkter og ydelser. Visse oplysninger indsamles og behandles også efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven.

Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du besøger mountaineerstravel.com;
E-mailadresse, for- og efternavn, adresse, telefonnummer, alder, køn, tekniske detaljer (IP-adresser inkluderet), adfærd (inkluderet: besøgte URL, event triggers, handlinger såsom klik, åbningsrater, log-in, tid på hver side mv.), geografiske data samt data der måtte være nødvendige for gennemførsel af en handel.

Mountaineers Travel indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Opretter en konto
  • Foretager køb
  • Sender forespørgsler, klager og/eller interagerer med Mountaineers Travel på anden vis
  • Tilmelder dig og/eller interagerer med online markedsføringsmaterialer (herunder med ikke begrænset til nyhedsbreve, sms- og notifikationer, annoncer på tredjepartshjemmesider eller lignende)
  • Afgiver personoplysninger på anden vis til Mountaineers Travel
Mountaineers Travel indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler.

Mountaineers Travel indsamler og/eller køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand.

Mountaineers Travel benytter anerkendte kortindløsere til evt. håndtering af online korttransaktioner og opbevarer ikke informationer om betalingskort. Bemærk at ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven.

Hvordan bruger vi dine oplysninger?

Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

  • Til at personalisere din oplevelse på mail og hjemmeside gennem personlige anbefalinger på baggrund af købshistorik
  • Til at forbedre mountaineerstravel.com og markedsføring fra Mountaineers Travel
  • Til at kunne servicere dig bedre ved henvendelse til kundeservice
  • Til at administrere konkurrencer, kundeundersøgelser mv.
  • Til hurtigst muligt at kunne håndtere dine ordre
  • Til at indhente produkt- og trustpilot anmeldelser
  • Til opfølgning på henvendelser
  • Til generel markedsføring

Hvordan beskytter vi dine informationer?

Vores hjemmeside scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at vi hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager og dermed gøre vores hjemmeside så sikker som muligt. Ligeledes scannes der regelmæssigt for malware.

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af en begrænset mængde medarbejdere med rettigheder til denne type information. Disse er desuden underlagt vores persondatapolitik, der sikrer dine rettigheder og sikrer overholdelse af gældende lovgivning på området.

I tilføjelse af ovenstående behandles eventuelle sensitive- og betalingsinformationer på krypterede servere, der ikke kan tilgås udefra. Kreditkortinformationer behandles af kortindløsere og kan ikke tilgås af hverken Mountaineers Travel eller ansatte hos kortindløsere. Disse transaktioner opbevares ikke på interne servere og behandles på intet tidspunkt af Mountaineers Travel selv.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på mountaineerstravel.com eller via telefonisk kontakt videregives kun til:

  • Interne afdelinger / personale
  • Betroede tredjemænd der er nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering herunder inkasso og retslige instanser
  • Forretningspartnere med henblik på at vedligeholde din konto og/eller markedsføring.

For at kunne give den bedst mulige oplevelse på Mountaineers Travel’ hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i anonymiseret form f.eks. til at se, hvilke sider og hvilket indhold brugerne interagerer med.

Mountaineers Travel kan anvende Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på mountaineerstravel.com og kan findes her:www.google.com/privacy

Blandt Mountaineers Travel og alle forretningspartnere og leverandører forefindes en databehandleraftale, der til hver en tid skal sikre brugernes og kundernes interesser. Disse aftaler kan til hver en tid fremvises på anmodning.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Dine oplysninger lagres på servere i EU. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Mountaineers Travelvegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde evt. nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Ved afmelding af markedsføring fra Mountaineers Travel slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger?

Ved et aktivt kundeforhold, opbevares dine data så længe som nødvendigt, for at vi kan servicere dig. Afbrydes kundeforholdet, opbevares dine data op mod to år, alt efter karakteren af dataene.

Du kan til hver en tid bede om indsigt eller sletning af dine data. Af anden lovgivning (hhv. bogførings- og hvidvaskningsloven) bevares alle transaktionelle data, inkl. kontakt- og firmaoplysninger i fem år.

Datalækage

Vi tager sikkerhedsbrud og datalækage meget alvorligt. Ved mistanke om datalækage fra Mountaineers Travel interne servere eller hos eksterne partnere iværksættes en række initiativer, der skal sikre vores kunder og brugere bedst muligt.

Dette indebærer blandt andet afdækning af den potentielle skades omfang, meddelelse til potentielt ramte kunder og brugere, meddelelse til Datatilsynet samt handlinger, der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne.

Har vi mistanke om datalækage fra Mountaineers Travel eller dennes eksterne partnere, vil alle  implicerede, herunder også brugeren, blive informeret herom indenfor 72 timer. Har du mistanke om, at dine data er lækket fra Mountaineers Travel, bedes du til hver en tid tage kontakt til os.

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder og herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os.

Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os.

Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Revision

Vi reviderer løbende vores processer for databehandling. Denne politik opdateres en gang årligt.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

Mountaineers Travel forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, bedes du kontakte vores kundeservice.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Ved afmelding af markedsføring fra Mountaineers Travel slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

 

Vores kunder siger

Workshop i Jordan
I september 2022 afholdt vi en 4-dages strategi-workshop for alle medarbejdere. Workshop blev afholdt i Jordan. Rejsen og programmet blev lavet i tæt samarbejde med rejsebureauet Mountaineers Travel. Indehaverne Kasper og Louise var kompetente, fleksible og behagelige at samarbejde med. Inden rejsen præsenterede vi mange ønsker som alle blev håndteret venligt og professionelt. Turen blev en succes og vi kan varmt anbefale at samarbejde med Mountaineers Travel.

Morten og kollegaer

 
Aktiv ferie i det skotske højland
Vi havde en skøn aktiv tur til Skotland. Det var en perfekt rute Mountaineers Travel havde lagt for os og dejligt med alle de anbefalinger vi fik med på vejen. Vi opnåede alt det vi ville på rejsen. Vi fik vandret i højlandet, fik cyklet ved Loch Ness, roet havkajak samt spist og boet mange hyggelige steder.

Carsten og Annika

Storfamilie på ski i skønne Limone Piemonte
Vi var et selskab på 20 personer, som havde den mest vidunderlige skitur til hyggelige Limone Piemonte. Kasper fra Mountaineers Travel havde planlagt turen for os og alt var i skønneste orden - både transport, hotel, skileje etc. Skiområdet er børnevenligt og byen er charmerende med hyggelige torve, butikker og restauranter. Kun varme anbefalinger her fra - vi kommer igen.

Karen og familie med tre generationer

Firmakonference i Lissabon
Virkelig godt sted - alle glade. Fantastisk tur og fantastisk by. Rigtig god tur og lækkert hotel.

Partnere i rekrutteringsfirma

Nytårsskitur til Italienske Alagna
Endnu en dejlig skiferie i de italienske alper med Mountaineers Travel. Det er nu ottende skirejse Kasper og Louise arrangerer for os, og igen var det en bragende succes. Alagna var en charmerende bjergby med fantastiske restauranter og et freeride paradis i oppe i terrænet. Vi fik ordnet alt af Mountaineers og skulle sådan set bare møde op og nyde ferien. Alt klappede fra A-Å.

Nikolaj og Signe + to teenagere

Familie skiferie i Schweiz
Vi havde en skøn uge til Wengen. Hotellet var rigtig fint, byen hyggelig og skiløbet godt. Transfer osv fungerede også upåklageligt. Hotellet har dejlig, børnevenlig pool og i det hele taget afslappet med børn. Ligger godt i forhold til at komme op i terrænet. Også fine muligheder for vandring og evt. sneskotur for bedsteforældrene, der ikke stod på ski. Nemt for børnene selv at tage ture og lære området at kende. Så vi kan sagtens se for os, at vi kommer tilbage dertil?.

David og Julie med 4 børn og bedsteforældre

Fodboldtur til Paris
Vi er lige kommet hjem efter 4 dage i skønne Paris. Sikke en oplevelse på Parc de Prince, fra ankomst til kampen. Cool hospitality med VIP indgang med champagne og shop mulighed, host der fulgte os ned til før lounge med mad og drikke, og fed mulighed for lige at gå ud på bane niveau før kampen. Og SUPER pladser og virkelig god kamp og stemning. Så TUSIND tak. Vi kommer tilbage og vil klart anbefale at rejse med Mountaineers Travel.

Morten og familie

 
Sommerferie i Norditalien
Vi var ovenud tilfredse med vores ferie til Norditalien, som vi havde booket gennem Mountaineers Travel. Det var en skræddersyet ferie med ophold ved Iseosøen og i de norditalienske bjerge. Det hele passede lige til os og var en rejse som vi ikke selv kunnet have fundet på. Udover det praktiske fik vi også gode ideer til diverse udflugter.

Familien Lerche med 2 voksne og 2 børn

Icehotel og svensk lapland
Det er en af de bedste familieferier vi har været på. Tænk hvor meget vi nåede på 3 dage. Alt var en kæmpe oplevelse, natur, oplevelser og mad! Drengene var helt høje over snescootersafarien og begge overnatninger var helt fantastiske. Den på Icehotel var virkelig anderledes og sjov, mens den anden i vildmarkscampen virkelig tog kegler - specielt da vi selv måtte hjælpe med at spænde hundene for slæderne. Og så var det en meget sjov oplevelse med samerbesøget.

Rikke og Alex med tre børn

Skiferie i skønne Wengen, CH
Vi er vel tilbage efter en god uge i Wengen! Mange tak for at arrangere - Alle nød det rigtig meget. Super fedt ski område og vi fik kørt alting i området, incl tog tur til Jungfraujoch – super oplevelse. 1000 tak og vi satte så meget pris på personlig service og alt hvad du gjorde for os.

Fam. Krog Andersen med 2 voksne og 2 børn på 14, 16

 
Athen og det græske ø-hav
Det var en kanon ferie til Agistri, som jeg vil anbefale videre. Kombinationen med direkte fly til Athen gør det til en oplagt destination, hvor man på kort tid får set det bedste af ø-livet og hovedstaden. Vi var glade for begge hoteller, I havde fundet – det var lige det, vi ønskede.

Louisa & Christian

Tre generationer på rejse i Colombia
Da vi stod foran planlægning af en rejse til Colombia med vores to mindre børn samt mine forældre, tog vi kontakt til Mountaineers Travel, som jeg havde hørt om gennem en kollega. Det er ikke før faldet mig ind at få andre til at planlægge rejser for mig, men når vi ønskede at rejse til et land som tidligere har været farligt at rejse i, var det rart med hjælp. Louise og Kasper fra Mountaineers Travel har været yderst professionelle i deres research og planlægning af turen. De har løbende informeret os og rettet til efter vores ønsker, hvilket gjorde at turen kunne nydes fuldt ud og forløb gnidningsfrit.

Kristina og Flemming med børn og forældre

To måneders familie rundrejse i Asien
Vi havde fornøjelsen af at have Louise og Kasper til at arrangere vores to måneders lange rundrejse med vores børn i Sydøst Asien. De stod for at booke alle hoteller og fly, og fordi de selv havde været de samme steder, havde de masser af gode tips til rejsen og forslag til ture.   Det var virkelig en tryghed at vi kunne læne os op ad deres mange erfaringer, og vi giver Mountaineers Travel de varmeste anbefalinger med på vejen.

Søren og Julie med deres to børn

   
Familie skiferie i Dolomitterne
Turen var fantastisk - velorganiseret og planlagt ligesom vi ønskede det og destinationen levede op til vores forventninger og lidt til…. Alt ialt en kanon tur et skønt sted som vi varmt kan anbefale.

Magnus og familie

 
På ski i Østrig
Vi brugte Mountaineers Travel/Kasper til vores årlige firmatur og endnu engang spillede det maks. Vi satte os ned og talte om vores ønsker og derfra fandt Kasper frem til 3 dages ski i Saalbach Østrig. Alt fra information, fly, transfer, liftkort, skileje og hotel spillede. Vi vil til hver en tid bruge Mountaineers Travel igen da det bare fungerer.

Lars og kollegaer

Fodbold i Manchester
Mange tak for turen til Manchester. Min far har fået en oplevelse for livet, som han aldrig vil glemme. Vi er imponeret over de ting I har gjort for os. Vi hyggede os og dejligt at I også havde sørget for 20 grader og blå himmel begge dage.

Michael J. og far

Cykeltur langs Rhinen
En fantastisk cykeltur. At følge Rhinen gennem smukke landskaber var en kæmpe oplevelse. En fantastisk arrangeret tur af Mountaineers Travel, lige fra selve ruteplanlægning til overnatning. Ruten var perfekt planlagt med beskrivelser af seværdigheder og overnatning på små håndplukkede dejlige hoteller. Jeg skulle blot koncentrere mig om at cykle, alt andet var planlagt i detaljer, lige fra jeg tog afsted til jeg kom hjem.

Jann-Ole en cykel-entusiast 

Washington DC og roadtrip i Virginia
Hjemvendt fra 3 ugers fantastisk ferie i USA. Det har været en stor oplevelse og har føltes trygt, da Mountaineers Travel har tænkt på alle detaljer som placering af hotel i forhold til seværdigheder, lavet kørsel vejledninger, anbefalet gode spise steder og seværdigheder, havde endda sørget for gode siddepladser i flyet, så vi har sparet meget tid på praktisk planlægning i vores ferie og har bare kunnet nyde alle oplevelser og tiden sammen som familie og det har vi gjort til fulde! Vil til en hver tid anbefale at booke ferie hos Mountaineers Travel.

Anne med familie

Canada i mobilhome
Først og fremmest en kæmpe anderkendelse herover fra Canada for et suverænt godt udført håndværk.  Alt er forløbet perfekt og rejsemappen fungerer rigtig godt med den simple rejseanvisning pr. dag er det let at finde rundt i. Vi er helt høje. Tak for jeres arbejde og stor ros herfra. Alt hvad I har lavet har fungeret.

Familien Figge med børn og børnebørn

Sociale medier