Oplev Verden….. no continent too wide

Oplev verden i et mobilhome rundt i USA, Canada eller New Zealand. Vi har selv rejst rundt i mobilhome flere gange og nyder hver gang den frihed, det giver. Køleskabet er fyldt, kufferten er pakket ud, og ungerne sidder med Anders And-bladet bag i bilen, mens vilde naturscenarier drøner forbi. Om aftenen står den på ristede skumfiduser over bål under stjernehimlen, inden I kryber trætte til køjs efter en lang dag med masser af frisk luft og naturoplevelse. Det lyder meget idyllisk alt sammen, og det er det faktisk også. Vi er fan af den rejsemåde, især med børn. I samarbejde med jer planlægger vi en god rejserute og booker fly, mobilhome og campingpladser.
Vil I på rundrejse i Asien, hjælper vi jer til den mest optimale rejserute, udvælger de hoteller, der passer bedst til jeres behov, og booker samtidig fly, transportmiddel og bådture.

Her kan I læse om nogle af vores bedste bud på at opleve Verden.

 

USA – det vilde vest og Yellowstone National Park i mobilehome

I lander i Chicago, hvor jeres mobilhome står klar. Nu går turen vest på ad stortset lige veje gennem prærielandskaber og øde sletter. Første stop er de meget berømte Præsidenter ved Mount Rushmore. Det velkendte symbol på Amerika med de fire præsidenter Roosevelt, Lincoln, Jefferson og Washington, som står skåret ud i de enorme klipper. På campingpladsen er der et væld af aktiviteter: pool, guldvask, rideture og de ret så autentiske “Chuckwagon dinners”, hvor I i hestevogn bliver kørt ud til prærien, for at få et rigtig cowboy-måltid gjort klar af lokale cowboys. Rejsen fortsætter mod nationalparken Yellowstone, hvor I på vej til parken kan gøre et holdt i Buffallo Bills hjemby Cody – en mere ægte cowboy-stemning fås ikke. Yellowstone National Park ligger oven på verdens største aktive vulkan og over alt kan I se, hvordan moderjord syder og bobler i form af gejsere, termiske pøle og røg, der stiger op af den farverige jord. Her finder I et dyreliv af den anden verden: Horder af bisonokser dukker op på sletterne, der glider forbi vinduet, og I kan være heldig at spotte en grizzly bear eller en black bear på jagt efter bær i krattet eller laks i floden. Her gælder det om at sidde klar med kikkerten og holde godt udkig, også efter andre dyr som præriehunde, kolibrier, ørne, bjerggeder og mange flere til. Parken byder også på et væld af trekking-ruter, der fører op i bjerge og ned i dybe canyons med floder og vandfald. Parken er stor, og I kan roligt afsætte 3-4 dage for at opleve alle hjørner og afkroge. En tur ned til den sammenhængende nationalpark Gran Teton er også et besøg værd. Fra Yellowstone er der flere muligheder for videre rejse enten nordpå til de canadiske Rocky Mountains eller måske ud til vestkysten i staten Oregon.

New Zealand – i mobilhome rundt på den smukke sydø

New Zealand er vilde naturscenarier med bjergtinder, floder, søer, gletsjere og spektakulære naturformationer. I lander i hovedbyen Christchurch, som først kom på alles læber i 2011, da byen blev ramt af et voldsomt jordskælv, der ødelagde store dele af byen. Byen er fortsat ved at komme sig, men er bestemt et besøg værd. Rejsen går nu sydpå ned til byen Dunedin lige ud for Otaga-halvøen, der går for at være wildlife-hovedstaden i New Zealand. Naturen her er mere end fascinerende, og hvis I er heldige, vil I opleve de enorme albatrosser med deres vingefang på to meter svæve hen over hovedet på jer. Her finder I også den meget truede guløjede pingvin, der er yderst svær at finde og de lidt mere hyppige sjove blå pingviner. I kører derfra gennem flotte landskaber mod byen Queenstown, der nok høre til en af de smukkeste beliggende byer ned til søen Wakatipu med høje bjergtinder i baggrunden. I Queenstown er der et væld af aktivitetsmuligheder, både dem som får adrenalinet til at snurrer rundt i kroppen og de mere familievenlige; fra bådtur på søen til udflugt til en fårefarm. Når I er på disse kanter, må I ikke snyde jer selv for en tur til den smukke Milford Sound. Enten kan I tage dagstur hertil fra Queenstown, eller fra den tættere beliggende by Te Anau. På vejen til Milford Sound er der masser af flotte stop, hvor I måske får den truede Kea-bjergpapegøje at se. Næste stop er ude på vestkysten ved Franz Joseph gletsjeren, der er en ener af sin slags, da den ender i regnskoven blot 300 meter over havets overflade. I kan gå helt op til gletsjeren og med guide kan I også klatre på den. Herfra kører I nu nordpå til nationalparken Abel Tasman eller krydser over til østkysten Kaikoura, der især er kendt for sine hvaler. Er en af jer vin-fan skal der uden tvivl gøres et stop på en vingård i Malborough-regionen, hvor størstedelen af New Zealands vin stammer fra. Denne tur anbefaler vi, at I bruger minimum 2 uger på, og har I flere rejsedage at gøre godt med er nordøen bestemt også et besøg værd, hvor I fra sydøen kan sejle til hovedstaden Wellington. Drømmer I om at kombinere New Zealand med sol og strand, så fortsæt jeres rejse til en af de eksotiske Stillehavsøer, hvor vi varmt kan anbefale Fiji (læs mere herom under Sol og Strand).

Vietnam – henrivende Hanoi, storlået Halong Bay og skønne Hoi Ann

Hanoi er larm, trafik og hektisk stemning, MEN Hanoi er bestemt også meget andet og virkelig en rejse værd. Bo midt i den gamle bydel, med bygninger i fransk kolonistil og gader, der bugner af mad, grøntsager, smukke lanterner, tørklæder, you name it. Gaderne har sit navn efter hvilke specifikke butikker, der holder til i gaden, eksempelvis silkegaden og bambusgaden. Alt er farvestrålende, duftene og smagene er mange og skal opleves. I spiser fantastisk i Vietnam, hvor eksotiske grøntsager tilberedes til eksempelvis friske forårsruller, der er til at dø for. Brug nogle dage i byen, hvor I lader jer selv fare vild i gaderne eller lader jer fragte rundt i en af de mange cykeltaxier – I kan eksempelvis tage ud til Nordvietnams tidligere leder Ho Ch Mihn´s mausoleum. Trænger I til lidt mere ro om ørerne, finder I det rundt om byens åndehul Hoan Kiem-søen, der ligger lige uden for den gamle bydel. Brug 3-4 dage i Hanoi inden rejsen går videre ud til Halong Bay. I Halong Bay går I om bord på jeres båd og bliver indlogeret i privat kahyt. Båden bugter sig gennem landskabet med de grønne “bjergtoppe”, der skyder op fra havet, og udsigten er mildest talt mere end betagende. Tre dage sejler I rundt i Halong Bay og får mulighed for at komme på små udflugter fra båden til blandt andet en perlefarm, en flydende landsby, grotter og Halong Bays eneste sandstrand. Om aftenen disker kokken op med skønne vietnamesiske retter. Tilbage på fastlandet kører I retur til Hanoi togstation, hvor I går om bord på nattoget til Hoi Ann. Det er virkelig en oplevelse at se det vietnamesiske landskab glide forbi vinduet i jeres private kupé (ved fire personer). I stiger af toget i byen Danang, hvorfra rejsen fortsætter i bil til vidunderlige Hoi Ann. Hoi Ann er en meget charmerende by med sin gamle bydel fyldt med smalle farverige lanterneoplyste stræder, små butikker og skønne restauranter. Her bor I enten i den gamle by, ude ved stranden eller midt i mellem med udsigt til rismarkerne som skille de to andre områder fra hinanden. Stranden er flot og dejlig med et stort udbud af lækre strandbarer. Fra Hoi Ann er der rig mulighed for udflugter op i bjergene eller til den historiske smukke flodby Hue. Er I til smukke farver, glade mennesker, historiske oplevelser og ikke mindst vidunderlig mad, så er Vietnam sagen. Måske I vil kombinere det med en rejse til Cambodias smukke tempelby Siem Reap.

Har du fået blod på tanden?

Vi kommer meget gerne hjem til dig til en uforpligtende snak om dine tanker og drømme for den næste rejse.

Kontakt os

Vores kunder siger

Aktiv ferie i det skotske højland
Vi havde en skøn aktiv tur til Skotland. Det var en perfekt rute Mountaineers Travel havde lagt for os og dejligt med alle de anbefalinger vi fik med på vejen. Vi opnåede alt det vi ville på rejsen. Vi fik vandret i højlandet, fik cyklet ved Loch Ness, roet havkajak samt spist og boet mange hyggelige steder.

Carsten og Annika

Storfamilie på ski i skønne Limone Piemonte
Vi var et selskab på 20 personer, som havde den mest vidunderlige skitur til hyggelige Limone Piemonte. Kasper fra Mountaineers Travel havde planlagt turen for os og alt var i skønneste orden - både transport, hotel, skileje etc. Skiområdet er børnevenligt og byen er charmerende med hyggelige torve, butikker og restauranter. Kun varme anbefalinger her fra - vi kommer igen.

Karen og familie med tre generationer

Firmakonference i Lissabon
Virkelig godt sted - alle glade. Fantastisk tur og fantastisk by. Rigtig god tur og lækkert hotel.

Partnere i rekrutteringsfirma

Nytårsskitur til Italienske Alagna
Endnu en dejlig skiferie i de italienske alper med Mountaineers Travel. Det er nu ottende skirejse Kasper og Louise arrangerer for os, og igen var det en bragende succes. Alagna var en charmerende bjergby med fantastiske restauranter og et freeride paradis i oppe i terrænet. Vi fik ordnet alt af Mountaineers og skulle sådan set bare møde op og nyde ferien. Alt klappede fra A-Å.

Nikolaj og Signe + to teenagere

Familie skiferie i Schweiz
Vi havde en skøn uge til Wengen. Hotellet var rigtig fint, byen hyggelig og skiløbet godt. Transfer osv fungerede også upåklageligt. Hotellet har dejlig, børnevenlig pool og i det hele taget afslappet med børn. Ligger godt i forhold til at komme op i terrænet. Også fine muligheder for vandring og evt. sneskotur for bedsteforældrene, der ikke stod på ski. Nemt for børnene selv at tage ture og lære området at kende. Så vi kan sagtens se for os, at vi kommer tilbage dertil?.

David og Julie med 4 børn og bedsteforældre

Fodboldtur til Paris
Vi er lige kommet hjem efter 4 dage i skønne Paris. Sikke en oplevelse på Parc de Prince, fra ankomst til kampen. Cool hospitality med VIP indgang med champagne og shop mulighed, host der fulgte os ned til før lounge med mad og drikke, og fed mulighed for lige at gå ud på bane niveau før kampen. Og SUPER pladser og virkelig god kamp og stemning. Så TUSIND tak. Vi kommer tilbage og vil klart anbefale at rejse med Mountaineers Travel.

Morten og familie

 
Sommerferie i Norditalien
Vi var ovenud tilfredse med vores ferie til Norditalien, som vi havde booket gennem Mountaineers Travel. Det var en skræddersyet ferie med ophold ved Iseosøen og i de norditalienske bjerge. Det hele passede lige til os og var en rejse som vi ikke selv kunnet have fundet på. Udover det praktiske fik vi også gode ideer til diverse udflugter.

Familien Lerche med 2 voksne og 2 børn

Icehotel og svensk lapland
Det er en af de bedste familieferier vi har været på. Tænk hvor meget vi nåede på 3 dage. Alt var en kæmpe oplevelse, natur, oplevelser og mad! Drengene var helt høje over snescootersafarien og begge overnatninger var helt fantastiske. Den på Icehotel var virkelig anderledes og sjov, mens den anden i vildmarkscampen virkelig tog kegler - specielt da vi selv måtte hjælpe med at spænde hundene for slæderne. Og så var det en meget sjov oplevelse med samerbesøget.

Rikke og Alex med tre børn

Skiferie i skønne Wengen, CH
Vi er vel tilbage efter en god uge i Wengen! Mange tak for at arrangere - Alle nød det rigtig meget. Super fedt ski område og vi fik kørt alting i området, incl tog tur til Jungfraujoch – super oplevelse. 1000 tak og vi satte så meget pris på personlig service og alt hvad du gjorde for os.

Fam. Krog Andersen med 2 voksne og 2 børn på 14, 16

 
Athen og det græske ø-hav
Det var en kanon ferie til Agistri, som jeg vil anbefale videre. Kombinationen med direkte fly til Athen gør det til en oplagt destination, hvor man på kort tid får set det bedste af ø-livet og hovedstaden. Vi var glade for begge hoteller, I havde fundet – det var lige det, vi ønskede.

Louisa & Christian

Tre generationer på rejse i Colombia
Da vi stod foran planlægning af en rejse til Colombia med vores to mindre børn samt mine forældre, tog vi kontakt til Mountaineers Travel, som jeg havde hørt om gennem en kollega. Det er ikke før faldet mig ind at få andre til at planlægge rejser for mig, men når vi ønskede at rejse til et land som tidligere har været farligt at rejse i, var det rart med hjælp. Louise og Kasper fra Mountaineers Travel har været yderst professionelle i deres research og planlægning af turen. De har løbende informeret os og rettet til efter vores ønsker, hvilket gjorde at turen kunne nydes fuldt ud og forløb gnidningsfrit.

Kristina og Flemming med børn og forældre

To måneders familie rundrejse i Asien
Vi havde fornøjelsen af at have Louise og Kasper til at arrangere vores to måneders lange rundrejse med vores børn i Sydøst Asien. De stod for at booke alle hoteller og fly, og fordi de selv havde været de samme steder, havde de masser af gode tips til rejsen og forslag til ture.   Det var virkelig en tryghed at vi kunne læne os op ad deres mange erfaringer, og vi giver Mountaineers Travel de varmeste anbefalinger med på vejen.

Søren og Julie med deres to børn

   
Familie skiferie i Dolomitterne
Turen var fantastisk - velorganiseret og planlagt ligesom vi ønskede det og destinationen levede op til vores forventninger og lidt til…. Alt ialt en kanon tur et skønt sted som vi varmt kan anbefale.

Magnus og familie

 
På ski i Østrig
Vi brugte Mountaineers Travel/Kasper til vores årlige firmatur og endnu engang spillede det maks. Vi satte os ned og talte om vores ønsker og derfra fandt Kasper frem til 3 dages ski i Saalbach Østrig. Alt fra information, fly, transfer, liftkort, skileje og hotel spillede. Vi vil til hver en tid bruge Mountaineers Travel igen da det bare fungerer.

Lars og kollegaer

Fodbold i Manchester
Mange tak for turen til Manchester. Min far har fået en oplevelse for livet, som han aldrig vil glemme. Vi er imponeret over de ting I har gjort for os. Vi hyggede os og dejligt at I også havde sørget for 20 grader og blå himmel begge dage.

Michael J. og far

Cykeltur langs Rhinen
En fantastisk cykeltur. At følge Rhinen gennem smukke landskaber var en kæmpe oplevelse. En fantastisk arrangeret tur af Mountaineers Travel, lige fra selve ruteplanlægning til overnatning. Ruten var perfekt planlagt med beskrivelser af seværdigheder og overnatning på små håndplukkede dejlige hoteller. Jeg skulle blot koncentrere mig om at cykle, alt andet var planlagt i detaljer, lige fra jeg tog afsted til jeg kom hjem.

Jann-Ole en cykel-entusiast 

Washington DC og roadtrip i Virginia
Hjemvendt fra 3 ugers fantastisk ferie i USA. Det har været en stor oplevelse og har føltes trygt, da Mountaineers Travel har tænkt på alle detaljer som placering af hotel i forhold til seværdigheder, lavet kørsel vejledninger, anbefalet gode spise steder og seværdigheder, havde endda sørget for gode siddepladser i flyet, så vi har sparet meget tid på praktisk planlægning i vores ferie og har bare kunnet nyde alle oplevelser og tiden sammen som familie og det har vi gjort til fulde! Vil til en hver tid anbefale at booke ferie hos Mountaineers Travel.

Anne med familie

Canada i mobilhome
Først og fremmest en kæmpe anderkendelse herover fra Canada for et suverænt godt udført håndværk.  Alt er forløbet perfekt og rejsemappen fungerer rigtig godt med den simple rejseanvisning pr. dag er det let at finde rundt i. Vi er helt høje. Tak for jeres arbejde og stor ros herfra. Alt hvad I har lavet har fungeret.

Familien Figge med børn og børnebørn

Sociale medier